"Twee weten meer dan één"

Je hebt een specifieke behoefte vanuit jouw onderneming. Er zijn verschillende uitgangsposities:

Starten:

je gaat een onderneming starten en weet heel goed wat je allemaal moet doen omdat te realiseren. Op verschillende aspecten zou je echter wel wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Groei: 

Jouw onderneming groeit.  Daardoor ontstaat behoefte aan meer dan alleen het leveren van waar je goed in bent.  We adviseren jou graag over flexibele of structurele oplossingen en ondersteunen in het voorstellen van een partner, werving en selectie van tijdelijke of vaste medewerkers.

Belemmering: 

Het gaat niet zoals je wilt.  Je moet heel hard werken voor te weinig loon.  Misschien is je bedrijf als het zo doorgaat wel helemaal niet levensvatbaar, terwijl je nog steeds gelooft in jouw idee.  Of je hebt mensen in dienst die niet doen wat jij wilt. 

 

Het gaat ons om jou, de ondernemer.  We maken altijd een voorstel wat aansluit op jouw behoefte. Wil je alleen een advies en ga je zelf aan de slag of heb je behoefte om ook een stuk uitvoer uit handen te geven ? Pas als het voorstel inhoudelijk aansluit bij wat jij wilt bepalen we wat dat moet kosten.

Ook als je denkt dat je hulp niet kunt betalen vragen we je contact met ons op te nemen.  Op basis van jouw behoefte zoeken we naar een alternatieve beloning voor ons advies of ondersteuning.