"De Piekers 4x4 methode"

In 16 weken ben je met behulp van de  Piekers 4x4 methode klaar om een onderneming te starten.  Piekers biedt de structuur en ondersteuning, jij werkt 16 weken hard en gedisciplineerd aan jouw plan. Niet omdat dat van ons moet, maar omdat jij dat wil. Een vast moment in de week ben je 2,5 uur klassikaal aan het werk.  De rest doe je wanneer jij wilt individueel.  Natuurlijk heb je bij dat individuele deel de mogelijkheid vragen  te stellen.  Je mentor en je collega`s helpen je graag.

Die 16 weken zijn verdeeld in 4 blokken van 4 weken.  Onder begeleiding van ervaren ondernemers werk je in een groep met andere ondernemers aan jouw ondernemersplan.  Stap voor stap onderzoek je aspecten en formuleer je onderdelen van jouw bedrijfsvoering. 

Het eerste blok zoomt in op jouw als ondernemer.  Wie ben jij en wat is je plan.  Hoe kom je daar bij en wat wil je bereiken ?  Het onderscheidende karakter van jouw product of dienst wordt  geformuleerd.  Ook bepaal je waar jij en dus jouw onderneming voor staat. Natuurlijk analyseer je de sterke kanten en wat ontwikkelgebieden.  Je presenteert  stap vor stap jouw plan aan je collega`s en de mentor. In discussies met collega ondernemers krijg je feedback om jouw plan  completer en beter te maken.

Het eerste blok vormt de basis voor het verdere traject.  De uitgangspunten voor alle besluiten in de komende 12 weken heb je nu geformuleerd.

De drie  volgende blokken hebben als thema:  Operatie,  Financiën,  Marketing en Sales.

 

Duur:  16 weken, 2 uur per week klassikaal uitwerken thuis

Kosten:  € 995,-  exclusief btw.  

Prijs voor losse blokken ( 4 weken)  € 275,- exclusief btw waarbij minimaal 2 blokken worden afgenomen ( blok 1 verplicht)